dilluns, 29 de febrer del 2016

The Fònix

Els dos guanyadors de la nostra escola d'aquest any són: Maruan El Barghout i Nerea Rodríguez Aquest dissabte van anar a Girona acompanyats de la mestra d'anglès a fer l'examen de la fase Provincial, que va consistir en una comprensió escrita i una redacció sobre els invents.

dilluns, 22 de febrer del 2016

Dia del Càncer Infantil

El dilluns dia 15 de febrer, dia del càncer infantil, a l'escola vam realitzar diverses activitats. Al matí,a cada curs es va reflexionar sobre el tema llegint un conte i els grans van realitzar a més una pancarta, que es va cedir a l'hospital La Vall d'Hebron de Barcelona. A la tarda, ens vam reunir tots junts a la pista, on director va fer un parlament i després vam ballar una cançó que havíem estat preparant. Tots aquests actes van estar promoguts per l'associació Acuna Patata, creada per una família de l'escola a rel de la malaltia que va patir una de les seves filles i de la qual està completament recuperada. Aquí podeu veure la dansa i la pancarta L'Associació Acuna Patata agraeix fervorosament els diners rebuts per a la investigació.

dilluns, 1 de febrer del 2016

Arriba el Carnestoltes

El mateix divendres 29 de gener, en acabar la celebració de la Pau, va arribar el Rei Carnestoltes. Aquest any, però, no ens va donar les consignes sinó que les vam haver de cercar fent una petita gimcana.

Festa de la Pau

El divendres 29 de gener vam celebrar la festa de la Pau. Ens vam reunir al gimnàs i allà vam llegir un poema de la Joana raspall i vam cantar tots junts una cançó que servia de cloenda d'un treball sobre els Refugiats que vam estar fent a les aules.